O nama

Šta je UMobSa?

UMobSa je portal koji okuplja grupu inžinjera i stručnjaka iz oblasti saobraćaja, IT-a, građevine, ekologije i dr. srodnih oblasti. Naš cilj je svakodnevno pružati najnovije vijesti i tehnološke informacije profesionalnim inženjerima i svim zaniteresovanim čitaocima, nudeći im uvid u saobraćajnu djelatnost, nove trendove razvoja i nadahnjujuće ideje.

Naš urednik je M.Sc. Nermin Palić, dip. ing. saobraćaja i komunikacija, etablirani stručnjak i nastavnik s inženjerskom i izdavačkom pozadinom.

Vijesti i zanimljivosti svakodnevno se dodaju u arhivu stvarajući bogat i vrijedan informativni resurs za sve koji su uključeni ili zainteresirani u održivu urbanu mobilnost i planiranje, javni gradski saobraćaj, sigurnost i zaštitu u saobraćaju, saobraćaj i okoliš, transport robe, logistiku i dr.

Pored informativno-edukativnog sadržaja na ovom portalu možete zatražiti i stručnu pomoć iz  planiranja, projektovanja, prikupljanja podataka, analitičke obrade podataka, modeliranja i predviđanja prevozne potražnje i štetnih uticaja saobraćaja, izrade saobraćajnih strategija i dr. Također, nudimo kurseve i edukacije, istraživanje i pregled stanja aktuelnih dostignuća iz konkretne oblasti, pisanje stručnih izvještaja, kao i druge usluge poput grafičkog dizajna (web stranice, uređivanje knjiga, korica, izrada kataloga, letaka), izrada tematskih PowerPoint templatea, prezentacija, animacija, uređivanje publikacija itd.

Ukoliko trebate pomoć ili želite postati dio tima, objaviti vijesti i članke (uključujući tehničke članke, studije slučaja i pojedinosti o događajima) pozivamo vas da nam se obratite na nermin.palic@umobsa.com ili na nermin.palic@ceps.edu.ba.

Trebate pomoć?

Od nas možete očekivati punu podršku. Naš tim stručnjaka čini grupa inžinjera iz oblasti saobraćaja, IT-a, ekonomije, logistike, ekologije, mašinstva, arhitekture, građevine, elektrotehnike i dr. srodnih oblasti.

Razumijemo vaše potrebe

Kao stručnjacima, naša odgovornost je iz vas izvući tačne i detaljne zahtjeve. Na vaše ideje odgovaramo poboljšanjima, opcijama, prijedlozima, pa čak i upozorenjima, gdje god je to potrebno.

Precizan i tačan rad

Isporučujemo ishode i beneficije koje zahtijevaju naši klijenti tačno na vrijeme, a u skladu sa njihovim zahtjevima i u financijskim okvirima. Angažiramo stručnjake koji najbolje odgovaraju zadatku.

Stvaramo strateška partnerstva

Podržavamo razvoj, prenos i/ili provedbu inovativnih praksi, kao i provedbu zajedničkih inicijativa koje promovišu saradnju, vršnjačko učenje i razmjenu iskustava.

Želimo ponuditi korisne informacije i najbolju uslugu u ovoj branši

Kontaktirajte nas i podijelite s nama vaše ideje, probleme i sugestije